Cube Bergeijk

Dé Cube mountainbike dealer van Bergeijk en omstreken!Met onze expertise en ruime assortiment is Fietsland.com het adres om naartoe te gaan als het om Cube mountainbikes in de regio Bergeijk gaat. 
In 2011 is Fietsland.com Cube Life Dealer geworden en dat is wel zo fijn gezien de geweldige mountainbike routes in de regio Bergeijk!

Wij bieden een ruim aanbod aan Cube mountainbikes de tot haar recht komen op routes zoals in regio Bergeijk te vinden zijn. Van de Cube Stereo 120 HPC, Cube AMS 100, Cube Reaction GTC, Cube Reaction LTD etc. etc. Van 29 inch tot 27,5 inch. Wij adviseren u welk model het beste u past op basis van o.a. uw fietsniveau, waar u over het algmeen fietst en de juiste maat op basis van uw lichaamsbouw. Want, het kopen van een mountainbike is écht maatwerk en daar nemen wij de tijd met u voor.

De Cube collectie bevat uiteraard een ruim assortiment mountainbikes maar daarnaast ook andere soorten fiesten (zie onderstaande links):

Cube mountainbikes hardtail
Cube mountainbikes fullsuspension
Cube racefietsen
Cube cyclocrossers
Cube fitnessbikes
Cube crosshybrides
Cube trekking fietsen
Cube kinderfietsen
Cube Elektrische fietsenNaast ons assortiment Cube fietsen bieden wij ook een ruime keuze aan Cube kleding, accessoires, helmen en schoenen.


In 10 minuten van Bergeijk naar Cube dealer Fietsland.com

Binnen 10 minuten rijdt u van Bergeijk naar Fietsland.com te Eersel. Wij nodigen u van harte uit ons assortiment Cube mountainbikes te komen bekijken. Wij adviseren u graag welk model het beste bij uw niveau, favoriete routes én portemonee past.