Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting
Z-Omega

RIH Z-Omega heren

RIH Z-Omega heren
RIH Z-Omega heren RIH Z-Omega heren RIH Z-Omega heren
Z-Omega |

RIH Z-Omega heren

Pre-order

2.699,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij gaan dan kijken of dit model nog leverbaar is nemen dan eerst contact met u op, alvorens wij de bestelling actief maken.

Beschrijving

De Z-Omega is een hoogwaardige elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van de nieuwste derde generatie techniek.
 
De Z-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele vloeiende ondersteuning. De lichte geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Zo is het ook mogelijk om het speciale heuvelprogramma te activeren waarmee u met gemak door heuvelachtig terrein rijdt. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt. Daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken.
 
Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien zoals resterend bereik, batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneeltje dat direct naast het handvat zit, waarbij beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s, waaronder cruise control en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandelfunctie zodat hij op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.
 
De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van 504 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 90 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.
 
Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht. De naadloze lassen van het frame zorgen voor een strakke afwerking. De Shimano Deore 10-speed derailleur garandeert een licht en sportief rijgedrag.
 
Op de Z-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

We beschikken over een RIH Omega 3 en RIH Z-Omega testfiets. Deze kunt u op afspraak geheel gratis en vrijblijvend een dag testen. Zo ervaart u zelf hoe heerlijk het fietsen is op een RIH Omega elektrische fiets. Klik bovenaan de pagina op de button "reserveer direct" en vermeld bij de opmerking/vraag wanneer u de fiets wilt testen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.