Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting

Scott-fietsen

Scott is sinds vele decenia een gerenomeerd mountainbike en racefietsen merk. Het merk Scott behoort tot de top en dit ziet u ook terug in de technieken en kwaliteit. Sinds vele jaren verschijnen diverse pro-teams op Scott racefietsen aan de start en uiteraard ook als eerst bij de finish van diverse grote wedstrijden. Ook in de mountainbike wereld is Scott marktleider met super lichte frame en innovatieve veersystemen. Niet voor niets rijdt meervoudig wereld en Olympisch kampioen Nino Schruter op een Scott Spark RC mountainbike.

Bekijk de collectie
Scott-fietsen

Scott Sports is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen, waarin koolstof is verwerkt. Oorspronkelijk was Scott een Amerikaanse onderneming, maar zij is in Zwitserse handen overgegaan.

Fietsland beidt een uitgebreid assortiment Scott fietsen. De collectie scott bikes is zeer uitgebreid en bestaat o.a.uit:

Unsplash

Scott Dealer in Noord Brabant

Sinds 2008 is Fietsland.com in Eersel officieel Scott dealer voor de regio, De Kempen, Eindhoven, Tilburg, Valkenswaard, Turhout en Lommel. Vele klanten uit de regio zuid Nederland en Noord Belgie hebben onze winkel gevonden.

Scott

Scott inspiratie