Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting

Cube-fietsen

Cube staat bekend om haar hoogwaardige fietsen voor sportief gebruik. Of je nou gaat mountainbiken, wielrennen en toeren, Cube heeft een fiets voor jouw fietstocht. Met hun innovatieve ontwerp en duurzame constructie hebben ze talloze prijzen gewonnen voor hun producten en worden wereldwijd hoog aangeschreven door fietsers.

Bekijk de collectie
Cube-fietsen

Cube fietsen worden gemaakt in het Duitse Waldershof en bestaat sinds 1993. In 2001 is Fietsland.com in Eersel als eerste Cube dealer voor Nederland en Belgie begonnen met de verkoop en onderhoud aan Cube mountainbikes en Cube racefietsen.

In de daarop volgende jaren is het merk Cube Bikes uitgegroeid tot een gerenomeerd merk met een zeer uitgebreide Collectie. De Cube collectie bestaat uit mooie categorieën. Bij Fietsland kunt u terecht voor verschillende soorten Cube fietsen.

Unsplash

Premium Cube Dealer in Noord Brabant

In 2011 is Fietsland.com Cube Premium Dealer geworden voor de provincie Noord Brabant. Dit houdt in dat u bij ons een ruim aanbod Cube fietsen vind, maar ook een ruime keuze aan Cube accessoires, Cube kleding, Cube helmen en Cube schoenen. Fietsland.com is de Cube Bikes dealer voor het Zuiden van Nederland waaronder de regio De Kempen, Eindhoven, Veldhoven, Tilburg, Valkenswaard, Hilvarenbeek.

Cube: Kwaliteit sinds 1933

Cube fietsen
Cube is een prominente speler in de wereld van de fietsindustrie en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige productie. Gevestigd in Waldershof, Duitsland, werd Cube Bikes opgericht in 1993 door Marcus Pürner en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde fietsmerken wereldwijd.

Cube biedt een uitgebreide reeks fietsen aan die geschikt zijn voor diverse soorten fietsactiviteiten. Of u nu een mountainbiker, een racefietsliefhebber, een stadsfietser of een e-bike gebruiker bent, Cube heeft iets dat past bij uw unieke behoeften.


Cube e-bikes
Cube heeft een indrukwekkend assortiment aan elektrische fietsen, die de nieuwste technologieën in accu- en motorontwerp omvatten. Met modellen zoals de Cube Kathmandu Hybrid Pro, die uitstekende kracht en bereik biedt, heeft Cube zichzelf op de kaart gezet als een leider in elektrisch geassisteerde fietsen.

Cube inspiratie