Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting

RIH-fietsen

Het oer Nederlandse merk RIH is gevestigd in Blerick bij Venlo. In deze fabriek worden top kwaliteit fietsen met handgemaakt. Fietsland.com in Eersel is sinds 1999 RIH dealer voor de regio Noord Brabant met name de regio Tilburg, Eindhoven en Valkenswaard. Het complete assortiment RIH fietsen in aanwezig in onze winkel en er is de mogelijkheid om een RIH fiets te testen alvorens u tot aankoop overgaat.

Bekijk de collectie
RIH-fietsen

De RIH Omega 2 is de elektrische fiets van RIH. Deze topkwaliteit elektrische fiets is voorzien van een zeer lichtlopende voorwiel motor en 432Wh uitneembare accu onder de bagagedrager. Dankzij de lichtlopende motor heeft de RIH een actieradius van gemiddeld 100km en ook zonder ondersteuning is de Omega de meest lichtlopende elektrische fiets. 

De Omega 2 is een onderhoudsvriendelijke fiets met ondersteuning.
Dankzij het Shimano Nexus premium 8 versnellingssysteem, rollerbrake remmen en dichte kettingkast. De RIH omega is snel leverbaar en er is een gratis demofiets aanwezig zodat u de fiets kunt testen aflvorens u over gaat tot aankoop.

Unsplash

RIH Dealer in Noord Brabant

In 1999 is Fietsland.com RIH Dealer geworden voor de provincie Noord Brabant. Dit houdt in dat u bij ons een ruim aanbod RIH fietsen vind!

RIH: Kwaliteit sinds 1921

Kennis is goud waard
Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen in de wielersport groeide de bekendheid van het merk. In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op onze fietsen over de eindstreep gekomen, waardoor wij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.

​​​​​​​RIH een klasse apart
Vol trots presenteren wij onze collectie die wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Wij maken immers gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast waarborgen wij deze kwaliteit, door iedere RIH-fiets handmatig te lakken en op te bouwen. Dit is uniek in Nederland en betekent ook dat iedere RIH-fiets net even anders is. Een RIH-fiets is en blijft een klasse apart!

Handen en ogen waarborgen kwaliteit
Wij bouwen onze RIH-fietsen met de beste producten van topmerken. Onze mensen controleren ieder frame en alle onderdelen op de vereiste kwaliteit. Bij zo’n topproduct hoort een uitstekende garantie. Voor al onze frames geldt een garantietermijn van 10 jaar. Voor verende voorvorken en montage onderdelen is deze termijn 2 jaar. Op het lakwerk zit een garantie van 5 jaar.

Wij zijn altijd op zoek naar oude klassieke RIH fietsen. Heeft u nog een mooie op zolder staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RIH inspiratie