Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting

Fiets lease

Fiets Lease

Met de fiets naar je werk? Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en hebt minder last van files. Bovendien is fietsen met een fiets van de zaak nog interessanter geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is. Hierdoor is zo'n fiets veel aantrekkelijker geworden, omdat je voor een vast laag maandbedrag al op een leasefiets naar je werk fietst. En het leuke is: zo'n leasfiets kun je ook combineren met een auto van de zaak of met het openbaar vervoer.

Voor een leasefiets betaal je een vast bijtellingspercentage van slechts 7% voor het privegebruik. Dit betekent dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst en dat je deze fiets ook prive mag gebruiken.

Is je werkgever nog niet zo ver? Dan kun je ook voor de private lease kiezen met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.
Ben je zzp'er of dga? Dan is een leasefiets voor jou een hele interessante optie, want ook dan kun je profiteren van de versimpelde fietsregeling.

De voordelen van een leasefiets op een rij:
Vast maandbedrag: geen verassingen. Met fietslease weet je waar je aan toe bent. Zorgeloos fietsen inclusief verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud.

Vrij fietskeuze: geen gedwongen keuzes. Zoek samen met ons de fiets uit die het beste bij jou past. Stadsfiets, elektrische fiets, speed pedelec, racefiets of mountainbike. Alles is mogelijk.

Kosteloos opzeggen: Bij overlijden, verlies van je baan of bij een echtscheiding kun je het contract kosteloos opzeggen.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de kosten. Bereken dan hier jouw BOVAG leaseprijs:

​​​​​​​

​​​​​​


Wij zijn ook aangesloten bij Lease A Bike,Fietslease Holland & Hello Rider Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.
​​​​​​​

​​​​​​