Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting

SQ-lab zadelmeting

Fietsmeetsysteem

Zadelpijn is een van de grootste spelbrekers van fietsplezier. Zadelpijn ontstaat als een zadel niet goed past. Fietsland.com gebruikt de Popometer en de bijbehorende SQ-Lab software om te zoeken naar een zadel dat bij u past. De Popometer maakt het mogelijk om door middel van een afdruk van de zitbeenderen, de juiste en dus gezonde zithouding met laser op een zadel te projecteren. Op deze manier is het relatief gemakkelijk om met één blik vast te stellen of een zadel bij de anatomie van de fietser past of niet. Voor de meting gaat u op de Popometer-stoel met druk-board zitten.

Door uw kleding heen worden de zitbeenderen op het druk-board zichtbaar. De afdrukken worden op de lasermodule geplaatst en de drukpunten worden gefixeerd. Met behulp van dit sjabloon wordt de afstand tussen de zitbeenderen bepaald. Vervolgens worden deze maten in de software ingevoerd en bepaald de software het perfecte zadel voor u.

Deze zadelmeting is volledig gratis! Tevens kunt u het zadel 40 dagen testen en indien het zadel niet naar wens is krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. U hoeft voor deze gratis zadelmeting geen afspraak te maken, wel raden wij aan om uw fiets mee te nemen naar onze winkel zodat wij het zadel op de juiste wijze kunnen monteren.

Unsplash