Gediplomeerd personeel
Bodyscanning fietsmeting
Reparatie dezelfde dag klaar
SQ-lab zadelmeting
Eovolt | Eovolt afternoon 20 v2 groen

EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün

EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün
EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün
Eovolt | Eovolt afternoon 20 v2 groen | EV0813V2

EOVOLT Eovolt elektrisches faltrad Afternoon 20 v2 grün

2.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij gaan dan kijken of dit model nog leverbaar is nemen dan eerst contact met u op, alvorens wij de bestelling actief maken.

Beschrijving

De Eovolt afternoon: De multifunctionele opvouwbare elektrische fiets. Deze wendbare vouwfietsiets (21,3kg) met 20 inch wielen heeft een range van ongeveer 80km en is daarmee de perfecte keuze voor woon-werkverkeer. Opgevouwen in 10 seconden is hij gemakkelijk te vervoeren voor dagelijks gebruik. Naast het strakke design met gladde lasnaden zijn het de details die het verschil maken: hydrolische remmen, 7-speed derailleur, 40Nm 36V 250W achterwielmotor, krachtsensor, uitneembare accu (36V 10.5 Ah) in de zadelpen met anti diefstal zadelklem, inklapbaar stuur, boordcomputer met usb ingang en voor- en achterverlichting. Verkrijgbaar in 5 kleuren: zwart, maangrijs, salie groen, zand en oceaan blauw.