Winterbeurt

In de maanden december, januari en februari kun je gebruik maken van onze winterbeurt acties in de werkplaats. Maak nu telefonisch een afspraak op 0497-513098 en maak gebruik van het onderstaande voordeel.

Winterbeurt basic
Uw fiets wordt uitwendig volledig gecontroleerd en afgesteld. De fiets wordt geheel gereinigd en weer in perfecte staat afgeleverd.
Werkzaamheden:  
Van €100,- voor €65,-
Geldig op afspraak van december tot en met februari
Exclusief: revisie van geveerde voorvork en achterdemper (informeer naar de opties en prijs), spoelen van interne versnellingsnaaf (meerprijs €20,-), smeren van vaste industrielagers, onderdelen zoals remblokken, ketting, tandwielen, enz.
 
 
Winterbeurt E-Bike
De uitgebreide onderhoudsbeurt voor elektrische fietsen
Het is belangrijk dat E-Bikes regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen. Een periodieke controle zorgt voor verlenging van de levensduur van de E-Bike waardoor u nog meer rijplezier beleeft.
Werkzaamheden:  
Van €125,- voor €79,-
Geldig op afspraak van december tot en met februari
Exclusief: revisie van geveerde voorvork en achterdemper (informeer naar de opties en prijs), spoelen van interne versnellingsnaaf (meerprijs €20,-) smeren van vaste industrielagers, onderdelen zoals remblokken, ketting, tandwielen, enz.

 
Winterbeurt Deluxe
Speciaal voor racefietsen, sporthybrides, mountainbikes en fietsen die intensief gebruikt worden.
Uw fiets wordt volledig gedemonteerd, om hem daarna weer brandschoon op te bouwen als een nieuwe. Mechanische kabels van remmen en derailleurs worden vervangen, lagers worden gesmeerd en de fiets wordt geheel afgesteld en getest op de juiste werking.
Werkzaamheden: Van €175,- voor €125,-
Geldig op afspraak van december tot en met februari
Exclusief: nieuw stuurlint (meerprijs €15,-), revisie van geveerde voorvork en achterdemper (informeer naar de opties en prijs), spoelen van interne versnellingsnaaf (meerprijs €20,-), smeren van vaste industrielagers, onderdelen zoals remblokken, ketting, tandwielen, enz.